Kom med til virtuel rundvisning

24. september, 2020

Du kan komme med rundt på Faaborgegnens Efterskole, opleve den fantastiske atmosfære og stille alle de spørgsmål, du har lyst til – helt uden at forlade din stue.

Efterskolernes Dag 2020 er digital og garanteret smittefri. Vi tilbyder to virtuelle rundvisninger 27. september. Klokken 13 og igen klokken 15.

Hver rundvisning byder på en kort introduktion ved forstander Ulrik Hoffmann, inden en gruppe af skolens elever overtager og viser rundt på skolen, mens de fortæller.

Du får mulighed for at opleve skolens fire linjefag, se nogle værelser, vores biograf, spisesalen og den helt særlige udsigt fra hallen.

Rundvisningen foregår over dette link til Zoom: https://zoom.us/j/94320452032?pwd=VXVmOW1hSndLKzQ4L3l1MVByeFpldz09.

Du behøver ikke at tilmelde dig, men det er en god idé at have downloadet Zoom på forhånd, så du kan være med fra start. Undervejs er der mulighed for at stille spørgsmål i chatten, og hver rundvisning slutter med en livesession, hvor forstander Ulrik Hoffmann og en lærer også vil svare på spørgsmål.

Der kan være udfald i forbindelsen, men hav tålmodighed, og så sørger vi for at få det hele op at køre så hurtigt som muligt. Det kommer an på, hvor mange der er på ad gangen – og vi håber på stor tilslutning, selv om det kan give lidt tekniske udfordringer.

Skulle du være forhindret i at være med på søndag, så optager vi rundvisningerne og lægger dem ud.

Vi glæder os til at vise dig rundt.

Afdelingsleder

28. februar, 2023

Vi søger ny afdelingsleder.

 

Efterskolernes Aften 2023

02. januar, 2023

Skal du på  efterskole?

Så kig forbi.

Se alle nyheder