Øjeblikke

Spanien, dag 3

20. maj, 2017

Høj sol og højt aktivitetsniveau med det sidste hold på campingpladsen kl. 20.00. Spabade, rafting og parcour har været dagens program. Våddragter og klatreseler har været dagens højeste mode, og begge dele er blevet båret flot!

Næsten 122 elever har været igennem 4 runder af rafting, og der har været frydefulde hvin og høje plask, når elever – og lærere – er røget i det iskolde vand. Guiderne har guidet med stor ihærdighed på spanskengelsk! Stor koncentration i parcour med klatring og Tarzanbane på rød, blå eller sort rute blev været afsluttet af 1 km lang svævebane. Inden da var alle ført igennem en smuk fransk skov med en brusende bæk. Vi ser frem til at vise jer de mange billeder, når vi kommer hjem til Danmark.

I øjeblikket laves der mad på Trangia og andre har valgt at frekventere campingpladsens restaurant, og der hviler en træt ro over alle. Og i morgen? I morgen venter endnu en dag med fuld aktivitet med ridning, mountainbike, rapelling, via ferrata og spring fra bro. Vi glæder os!

Øjeblikke

The Plastic Planet

19. juni, 2018

Se den flotte FAAE film om plastik i verdenen.

Øjeblikke

Lejrskole 2018

14. maj, 2018

I næste uge drager vi på lejrskole i Spanien.

Se alle nyheder