Øjeblikke

Spanien, dag 4

21. maj, 2017

Søndagen går på hæld med fuld gang i aktiviteterne. 15 elever til hest, 90 elever i spring fra bro og 10 på mountainbike.

Hestene stod klar til at tage imod i morges – tage imod erfaringer, der spændte fra ridning i LEGOland til rideskole. Efter ture rundt på ridebanen gik turen i moderat tempo ud i omegnen omkring Boltana.

Mountainbikeholdet blev sat af i byen Ainsa inden turen gik opad og opad, for så at gå nedad og nedad og ende på campingpladsen, hvor swimmingpoolen ventede – omend vandet er en kende kold.

Den store gruppe har været i Olvena for at dyrke via ferrata ( der tilsyneladene betyder via jernstigen), rapelling og spring fra bro. Jernstigen bragte alle op oven over de mange gåsegribbe, der kredsede over alle de elever, der dyrkede spring fra bro! Mange tog mod til sig og sprang – mange endda flere gange ned i det iskolde vand. Og iskoldt var det, omend guiderne flere gange fortalte om vores lige linie fra de hårde vikinger. Det var koldt! Iskoldt!

Aftenen har budt på mange restaurantbesøg og flere følger uden tvivl i morgen, hvor vi er nødt til at tænke på at begynde at pakke sammen. Inden da skal vi dog uddele fire Amigo Mio t-shirts for den gode kammerat. Der er mange gode historier at fortælle.

Øjeblikke

The Plastic Planet

19. juni, 2018

Se den flotte FAAE film om plastik i verdenen.

Øjeblikke

Lejrskole 2018

14. maj, 2018

I næste uge drager vi på lejrskole i Spanien.

Se alle nyheder