En buffet af oplevelser

Dine bedste efterskoleoplevelser venter dig på linjefaget.
Det gælder uanset hvilken linje, du vælger.
Men kan du mon vælge?
Udforsk dine muligheder
FAAE Glow

Linjefag

Som elev på Faaborgegnens Efterskole skal du vælge mellem fire linjefag. Det linjefag du vælger, følger du hele skoleåret. Det betyder, at du én gang om ugen bruger det meste af dagen på dette fag. Hertil kommer emneuger, linjefagsture m.m. Linjefag adskiller sig altså fra valgfag, som du skifter tre gange i løbet af året og kun bruger et par timer på om ugen.

Du skal forvente, at både dit hoved, dine hænder, din krop og dine lattermuskler kommer på arbejde. I alle linjefagene er der nemlig både en teoretisk og planlæggende del og en praktisk og skabende del. Nogle gange arbejder du alene, andre gange sammen med et hold.

Linjefagene er brede. Det vil sige, at du skal være med til en masse forskellige aktiviteter i løbet af dit skoleår og ikke bare lave det samme hver uge. Der er tid til at fordybe dig i det, som interesserer dig mest, men ekspert må du vente med at blive, til du ikke længere er elev på efterskolen.

Vælg dit fag efter, hvilke oplevelser du gerne vil fylde dit efterskoleophold op med! Det er ikke vigtigt, at du allerede ved en masse om eller er god til det linjefag, du vælger. Det vigtige er, at du har lyst og vilje til at kaste dig ud i de udfordringer, som faget bringer, vil suge til dig af den viden, der følger med, og spise løs af den store buffet af oplevelser, som faget giver dig.

It & medie

It & medie er linjefaget for dig, som har lyst til at arbejde med kommunikation i den bredeste forstand. Vi programmerer, tilrettelægger, designer og producerer videoklip, radioindslag, fotos, foldere, plakater, hjemmesider og meget mere.

Læs mere om It & medie

Natur & friluftliv

Natur & friluftsliv er linjefaget for dig, som tør være ude i al slags vejr – vi skal nok lære dig at holde varmen – og vil ikke snyde dig selv for nye oplevelser. Vi cykler, vandrer, klatrer, sejler kajak, sover i shelter og meget mere.

Læs mere om Natur & friluftliv