Mad & livtag

Læs mere om linjen

Mad & Livtag

Mad & Livtag

Mad & Livtag – der er altid flere muligheder, end du tror! Velsmagende begivenheder, sæsonnære opskrifter og køkkentips. Linien Mad & Livtag er et tilbud til dig, der har en særlig interesse i mad og nytænkning med den overbevisning, at gode ideer skaber værdi.

På linien Mad & Livtag laves håndlavet mad i FAAEs Madhus. Vi søger at skabe en stemning, hvor man kan mærke, at ordentlig mad laves af mennesker, der tør smage, dufte og føle. Du vil derfor være en del af et gastronomisk miljø, hvor der skabes lækker mad med gode råvarer.

I Mad & Livtag bruges madlavningen som et af redskaberne til at skabe forandring udfra en filosofi om, at nytænkning og forandring kræver, at man reviderer sin tænkning, og at man giver nytænkningen plads og gode vilkår. Det handler om, at du bliver god til at ideudvikle, lave mad og være stolt af godt håndværk.

Arbejdsfællesskab

Når du arbejder på Mad & Livtag, vil du opleve at være en del af et arbejdsfællesskab, hvor netop din indsats er vigtig, for at hele holdet kan levere mad til tiden.

Mad & Livtag Mad & Livtag Mad & Livtag god mad på faaborgegnens efterskole

Vidste du?

AT vi har et helt nyt faglokale
AT vi - og du - laver mad med kærlighed
AT du bliver god til at ideudvikle, lave mad og være stolt af dit håndværk
AT vi samarbejder med én af Danmarks førende madsteder; Faldsled Kro
AT vi har engagerede og inspirerende lærere
FAAEs madhus

FAAEs madhus

I FAAEs Madhus er der mulighed for:

  • At du tilegner dig teoretisk viden og praktiske færdigheder i forbindelse med fødevarers vej fra jord til bord
  • At du får indblik i gastronomiens verden • At lave mad med kærlighed
  • At lære stoltheden ved godt håndværk

Du vil opleve at skulle planlægge og herefter levere mad til forskellige arrangementer i løbet af året på skolen, i byen, på Fyn eller andre steder i landet. Det betyder fx, at vi deltager i madmarkeder som Fynske Fristelser og Smagen af Fyn.

Samarbejdspartnere

Vi vil gerne, at du skal opleve, hvorledes det er at arbejde i et køkken, og vi samarbejder derfor med fx Hotel Nyborg Strand og Faldsled Kro. Samarbejdet gælder besøg og evt. praktikforløb, hvis du har interesse i at undersøge mulighederne for et evt. uddannelsesforløb.

Igennem de sidste har der desuden været samarbejde med Havnestuen i Faaborg. Havnestuen er et spisested for socialt udsatte, og eleverne har flere gange leveret gode smagsoplevelser til brugerne af huset.

Mad & Livtag