Liniefagsture

Vi er altid på rejse, om ikke i fantasien, så i vore drømme. På vej, på flugt, i livet, i litteraturen, og
et sted kan man læse, at indoneserne på deres poetiske sprog kalder det at rejse for at få vasket
øjnene. Det, man ser hver eneste dag, ender man med ikke længere at se. De ord, man hører hver
eneste dag, ender man med ikke længere at høre. På Faaborgegnens Efterskole rejser vi ud i
verden flere gange om året.
Læs mere om liniefagsture
FAAE Glow

Verden venter

Verden venter

Vi er altid på rejse, om ikke i fantasien, så i vore drømme. På vej, på flugt, i livet, i litteraturen, og et sted kan man læse, at indoneserne på deres poetiske sprog kalder det at rejse for at få vasket øjnene. Det, man ser hver eneste dag, ender man med ikke længere at se. De ord, man hører hver eneste dag, ender man med ikke længere at høre. På Faaborgegnens Efterskole rejser vi ud i verden flere gange om året. Når du er elev på Faaborgegnens Efterskole kommer du på to ture til udlandet. Vores fælles lejrskole til Spanien, og en liniefagstur til et sted, hvor du kan arbejde med dit liniefag på en ny anderledes måde:

Natur & Friluftsliv
Natur & Friluftsliv tager til Norge for at bo i hytter, stå på langrendsski, bygge snehuler og i det hele taget arbejde med friluftsliv på en ny måde.

IT & Medie og Kunst & Design
IT & Medie og Kunst & Design drager til enten Berlin eller til Rye i Sydengland. Berlin er fyldt med små eksempler på FAAEs visit; streetart, små figurer og på You Tubes kan studeres film kreeret af skolens elever. Rye Studio School er en ny samarbejdspartner, hvor vi udveksler elever og lærere, der sammen udvikler kunst og IT projekter.

Mad & Livtag
Mad & Livtag besøger Berlin, hvor madmarkeder, hoteller og restauranter har haft besøg af vores elever. Altsammen med udgangspunkt i liniens ønske om at udfordre elevernes smagsløg. Det seneste besøg var på Nocti Vagus, der er Berlins mørkerestaurant. Alt henlægger i mørke, og det giver derfor smagsoplevelsen en ekstra dimension.

Uanset hvordan vi rejser, får vi – måske, hvem ved – såvel synet som hørelsen igen.

Linjefagstur med FAAE Linjefagstur med FAAE