FAAE brochure

Læs mere om vores brochure
FAAE Glow

FAAE brochure

Jeg er, fordi vi er – sammen skaber vi indholdet

 

“Jeg sænker min kikkert og ser at alle de adskilte dele hænger sammen som et hele der kan blive til endnu mer” – Benny Andersen

Faaborgegnens Efterskole
Faaborgegnens Efterskole
Faaborgegnens Efterskole

14 brikker - 14 adskilte dele

Faaborgegnens Efterskoles brochure er 14 brikker – 14 adskilte dele – der kan sammensættes på forskellige måder. Jeg er, fordi vi er – måske den stærkeste og største brik af dem alle, fordi et efterskoleophold bør være ensbetydende med, at vi vil hinanden noget, og derfor også deler den glæde med hinanden.

 

Når eleverne træder ind på Faaborgegnens Efterskole skal verden blive og føles større. Vi ønsker derfor, at skolen altid vil stå på et stærkt fundament af det fælleskab, der gør verden meget større end vi troede muligt, og dermed bør skolen være meget større indeni end udenpå.

 

Med brochuren i hånden kan alle bygge lige præcis deres opfattelse af et efterskoleophold; af et liv sammen med 123 andre elever. Det er et puslespil af muligheder, og vi vil gerne, at efterskoleopholdet billedligt talt skal være et puslespil med flere tusinde, bittesmå brikker, hvoraf de fleste er blå himmel, skov og hav. Sådan er det på efterskolen og sådan er det med livets puslespil; måske lader det sig ikke samle komplet, men vi skal bestandigt forsøge, så brikkerne sættes stadigvæk mere organisk på plads, således at billedet – og brochuren – efterhånden bliver mere sammenhængende for den enkelte, for dig.

 

 

Bryd båndet omkring brochuren og find den blå linie – din røde tråd – for at starte rejsen ind i det univers og den labyrint, der kan blive til dit efterskoleophold med øjeblikke du aldrig glemmer.