Computere i undervisningen

På Faaborgegnens Efterskole har du mulighed for at arbejde på din egen bærbare computer, og vi sørger for, at Office pakken er tilgængelig. Læs mere
FAAE Glow

Let anvendelige

På Faaborgegnens Efterskole er vores mange Mac-computere gode arbejdsredskaber, der er intuitivt opbyggede og populære at anvende for dig, som elsker at arbejde med foto-film-lyd og design.

De er født med meget nemme programmer til billeder, film og musik. Vi har desuden udstyret vores Mac-computere med de nyeste Adobe-programmer, så der kan udføres billedarbejde i høj kvalitet. På vores Mac til film og lyd findes selvfølgelig bl.a. Final Cut.

 

 

Digital dannelse på efterskolen

Alle elever skal have deres egen bærbare computer med, og vi sørger for, at Microsofts Office-pakke er tilgængelig og anvendelig for alle.

I alle klasselokaler er der installeret projektorer og Apple-tv, som gør det nemt at vise og dele undervisningen med hinanden.

Den digitale dimension fylder meget for os moderne mennesker. Derfor er den digitale dannelse også en vigtig del af undervisningen på Faaborgegnens Efterskole, hvor vi er optaget af spørgsmål som – hvilke programmer understøtter det, som er undervisningens kerne?

På Faaborgegnens Efterskole vil vi gerne afsøge mulighederne i undervisningen.

LEGO; På FAAE har vi et lokale fyldt med Mindstorm robotter, Build to Express og udstyr til temaer som videnskab, teknologi og vedvarende energi. Midt i lokalet findes LEIS konceptbordet, der kan bruges til konkurrencerne i First Lego League.

LEGO Build to Express er en del af vores hverdag i de humanistiske fag og vores samtalekultur. Alle elever får derfor udleveret 200 LEGO klodser til at udtrykke deres tanker og idéer ved at bygge symbolske modeller med LEGO klodser. Metoden sikrer en tryg og anerkendende proces, hvor alle elever i klassen bliver hørt og får mulighed for at være aktive og engagerede. Alle lærere er uddannede, så LEGO er en naturlig del af hverdagen på FAAE.

3D PRINT; Vores 3D værksted står klar til opfylde elevernes ønsker om print.