Ipads og computere i undervisningen

På Faaborgegnens Efterskole har du mulighed for at arbejde med ipads i undervisningen, og på din egen bærbare computer sørger vi for at Office pakken er tilgængelig. Læs mere
FAAE Glow

Let anvendelige

På Faaborgegnens Efterskole er vores mange Mac computere gode arbejdsredskaber, der er intuitivt opbyggede og populære at anvende for dig som elsker at arbejde med foto-film-lyd og design.

De er født med meget nemme programmer til billeder, film og musik. Vi har desuden udstyret vores Mac computere med de nyeste Adobe programmer, så der kan udføres billedarbejde i høj kvalitet. På vores Mac til film og lyd findes selvfølgelig bl.a. Final Cut.

 

 

Digital dannelse på efterskolen

Vi har leaset 125  tablets, der er klar til vores elever ved skolestart.

Det betyder at alle elever har mulighed for at arbejde med iPads, men tablets er ikke er det eneste redskab der er brug for i undervisningen.

Derfor skal alle elever have deres egen bærbare computer med og vi sørger for, at Microsofts Office pakke er tilgængelig og anvendelig for alle.

I alle klasselokaler er der installeret projektorer og Apple-tv, som gør det nemt at vise og dele undervisningen med hinanden.

Den digitale dimension fylder meget for os moderne mennesker. Derfor er den digitale dannelse også en vigtig del af undervisningen på Faaborgegnens Efterskole, hvor vi er optaget af spørgsmål som – hvilke programmer understøtter det, som er undervisningens kerne?

 

 

Kreativ undervisning på efterskole
Kreativ undervisning på efterskole