IFAAE - iPads til alle

For nogen er Apple vel nærmest at regne som en religion og kærlighed ved første klik. På Faaborgegnens Efterskole er vores mange Mac computere gode arbejdsredskaber, der er intuitivt opbyggede og kreative på alle måder. Læs mere
FAAE Glow

IFAAE

Let anvendelige

De er født med meget nemme programmer til billeder, film og musik. Vi har desuden udstyret vores Mac computere med de nyeste Adobe programmer, så der kan udføres billedarbejde i høj kvalitet. På vores Mac til film og lyd findes selvfølgelig bl.a. Final Cut.

 

 

Fremtidens digitale efterskole?

Vi har leaset 124 iPads, der er klar til vores elever ved skolestart. Den verden, der venter efter endt efterskole, stiller krav om et stort kendskab til digitale medier. Det bør vi som skole hele tiden søge at aflure, og apps som Nearpod, Showbie, Tellagami og mange andre giver en undervisning, der gør eleverne medskabende og aktive.

Der er således ikke tale om, at undervisningen blot bliver digitaliseret. Vi bruger stadig de undervisningsmetoder, som vi finder gode og rigtige, blot suppleret med den digitale dimension.

Kreativ undervisning

Der er projektorer i alle lokaler og trådløst netværk på hele skolen, ligesom alle lokaler er indrettet, så det giver for en varierende og kreativ undervisning.

På skolen findes iPad skabe, og det betyder, at når der er fælles arrangementer, skal alle iPads på pause. Et digitalt liv på FAAE, handler også om at vide, hvornår der skal bruges hjælpemidler og hvornår der skal tales og lyttes med øjenkontakt og nærhed.

Velkommen til fremtidens digitale efterskole – vi holder stadigvæk hovedet koldt og hjertet varmt!

Kreativ undervisning på efterskole
Kreativ undervisning på efterskole