Legoland og MeWe Space

På Faaborgegnens Efterskole har vi vores eget LEGOland, MeWe Space og et 3D værksted! Læs mere
FAAE Glow

På Faaborgegnens Efterskole vil vi gerne afsøge mulighederne i undervisningen. Det betyder, at iPads spiller en vigtig rolle i alle timer.

LEGO; På FAAE har vi et lokale fyldt med Mindstorm robotter, Build to Express og udstyr til temaer som videnskab, teknologi og vedvarende energi. Midt i lokalet findes LEIS konceptbordet, der kan bruges til konkurrencerne i First Lego League.

LEGO Build to Express er en del af vores hverdag i de humanistiske fag og vores samtalekultur. Alle elever får derfor udleveret 200 LEGO klodser til at udtrykke deres tanker og idéer ved at bygge symbolske modeller med LEGO klodser. Metoden sikrer en tryg og anerkendende proces, hvor alle elever i klassen bliver hørt og får mulighed for at være aktive og engagerede. Alle lærere er uddannede, så LEGO er en naturlig del af hverdagen på FAAE.

ENGINEERING LAB; For at udbygge LEGO indsatsen udvikler vi over de tre kommende år et Engineering Lab i samarbejde med Insero Education. Samarbejdet skal styrke skolens indsats på særligt naturvidenskab, teknologi, matematik og kreativitet.

3D PRINT; Vores 3D værksted står klar til opfylde elevernes ønsker om print.

Man siger, at fremtiden tilhører de kreative – det tror vi på, og det skal afspejles i den daglige undervisning.

MeWe Space

MEWE SPACE; I et andet lokale findes vores MeWe Space, der skal styrke elevernes mulighed for at bruge medier i undervisningen. MeWe Space er et pædagogisk lærings- og sanserum udfra devisen om, at nogle elever lærer og husker bedst auditiv, altså med hørelsen. Andre elever er mere visuelle. Rummet støtter hukommelsen på flere parametre, så eleverne bedre husker undervisningen. Lærere og elever uddannes løbende til brugen af MeWe Space.